Til toppen

Shock Absorber Ultimate Run Bra Padded

Superpopulære Ultimate Run Bra - nå med padding!

Den superpopulære og prisbelønnede sports-BHen fra Shock Absorber kommer nå i en ny versjon med padding! BHen gir fortsatt fantastisk hold under løpeturen, men nå slipper du synlige brystvorter og får en følelse av enda bedre støtte rundt brystene. Den er spesialdesignet for løpere og holder virkelig alt på plass mens du er i aktivitet. Den har brede, komfortable stropper, og er laget i et pustende og fuktabsorberende materiale. 

Ultimate Run Padded Bra har myke, formede og pustende pads, som er ekstra flatterende til bysten og skjuler brystvortene. Stroppene er regulerbare så du enkelt kan justere BHen til den sitter perfekt. Med sømløs innside og spesialkonstruerte sømmer under ermene, unngår du irritasjon og gnagsår. Brede, polstrede skulderstropper som sitter langt inn på skulderen gjør at den ikke er i veien om du løper med sekk. Både kneppe-spenne og polstret løkkeåpning bak for en optimal passform og komfort.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Shock Absorber Ultimate Run Bra Padded

Superpopulære Ultimate Run Bra - nå med padding!