Til toppen

Saucony Type A8, dame.

Saucony Type A kommer nå i 8. versjon. Dette er en av de letteste konkurransemodellene på markedet. Passer best for kortere gateløp eller til baneløping.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 144 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 16/12 mm

Overdelen er oppgradert til engineered mesh. Sammen med sømløs overdel gir det en enda bedre passform. Mellom- og yttersåle er lik som forrige versjon. Type A er en rendyrket konkurransesmodell som passer best for gateløp opptil 10 km. Den er også et alternativ til intervalltrening, men da blir holdbarheten redusert. Passer best erfarne løpere som har brukt konkurransemodell tidligere.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.