Til toppen

Saucony Triumph ISO 5, herre.

Kommer i ny farge

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 326 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 28/20 mm

Årets utgave av Saucony Triumph har fått noen små endringer i overdelen. Ellers er modellen som fjorårets utgave.

 

Overdelen er ny med engineered mesh i kombinasjon med Sauconys ISO Fit-system som gir en individuell tilpassing til foten. Mellomsålen fremdeles av en hel EVERUN mellomsåle av FORMFIT som kombinerer tre ulike skum for å gi en riktig miks av støtdemping, stabilitet og holdbarhet. Yttersåle med krystallisert gummi for en bedre finish.

 

Saucony Triumph ISO 5 er fortsatt en modell med svært god støtdemping og komfort. Passer til lange og rolige treningsturer. Også for tunge løpere.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.