Til toppen

Saucony Triumph 17, herre.

Triumph i den 17. versjonen er en helt ny modell. Mellomsålen har fått en solid oppgradering med det nye skummet Powerun+ (PWRRUN+), som er 25% lettere enn Everrun.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 305 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 33/25 mm

I denne modellen kombineres demping og respons på en utmerket måte. Overdelen er av Jaquard engineered mesh, noe som gir en komfortabel passform uten irriterende sømmer. Formfit-konstruksjonen gir deg en svært god passform i mellomfoten og hælen, der foten står stødig på skoens mellomsåle. To-felt yttersåle med slitegummi i hælen, og forfot med krystalisert gummi i yttersålen gir lav vekt i kombinasjon med en fleksibel stegavvikling.

Saucony Triumph 17 tar den populære Triumph ett steg videre. Den er et godt alternativ til langturer i variert fart, og passer både til asfalt og grus.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.