Til toppen

Saucony Peregrine ISO, Herre.

Saucony Peregrine har mange tilhengere. Årets utgave viderefører mellom- og yttersålen, men oppgraderer passformen.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 298 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 22/28 mm

Ny passform med en mesh som tåler mer røff bruk. Den har også fått et terrengtilpasset ISO FIT-system i overdelen som gir en tettere og mer individuell justering av passformen. Samme mellomsåle som tidligere med PWRFOAM skum med et lag av EVERUN skum nærmest fotbladet. Det gir en god kombinasjon av støtdemping og holdbarhet. Yttersåle klebrig gummi med 6mm gode knotter for godt grep på mykt underlag.

 

Saucony Peregrine ISO er en god kombinasjon for variert løping på grusvei og i terrenget. Ikke en modell for det aller røffeste terrenget.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.