Til toppen

Saucony Liberty ISO 2, herre.

Saucon Liberty har fått en oppgradering denne høsten. Fortsatt bygger den videre på en hel EVERUN mellomsåle.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 287 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 22/18 mm

Sauconys EVERUN-skum i mellomsålen gir en meget vellykket kombinasjon av støtdemping og respons. Nå er sideveggene justert og det gir en stødigere fotsengkonstruksjon. Sammen med TPU-elementet på skoen innside blir det en stødig plattform. Ny yttersåle gir en smidig stegavvikling. Modellen har også en ny overdel i en strikkekonstruksjon sammen med ISOFIT-støttebånd som gir en sokkelignende passform.

Liberty er fortsatt en god modell for deg som vil ha best mulig kombinasjon av støtdemping og respons i en relativt lett modell. Til løpetur i variert fart. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.