Til toppen

Saucony Liberty ISO, herre.

Liberty ISO viderefører konseptet fra den populære modellen Zealot, samtidig som den er oppgradert med en hel EVERUN-mellomsåle.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 275 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 22/18 mm

Overdel med ISOFIT-konstruksjon gir en sokkel-ignende og tett passform i mellomfoten. Engineered mesh gir høy komfort. Liberty har også en hel EVER-UN-mellomsåle som gir en meget god kombinasjon av støtdemping og respons. Et TPU-element på innsiden gir en stødigere plattform, og yttersålen er av slitesterk krystallisert gummi. Liberty er for deg som vil ha best mulig kombinas-jon av støtdemping og respons - i en relativt lett skomodell. Passer både til rolige og raskere turer.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.