Til toppen

Saucony Kinvara 10, dame. V19

10-års jubileum for en av våre aller mest solgte sko de siste årene!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 190 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 23/19 mm

Saucony Kinvara feirer 10-års jubileum. Da Kinvara ble lansert høsten 2010 var det en revolusjon. For første gang ble vi presentert en nyhet med treningsskoens demping og støtte, kombinert med konkurranseskoens lave vekt og smidighet. Det var også en av de første modellene med lavere dropp. Kinvara har deretter blitt en bestselger med mange fans verden over.

Årets utgave bygger videre på første versjons nyutvikling med blant annet retro design og passform lik den aller første Kinvara-modellen, samtidig som materialvalg stadig har blitt bedre. Saucony beholder suksessfaktorene, men har gitt jubileumsmodellen noen små forbedringer for høyere komfort og kvalitet. Overdelen har fått ny engineered mesh i et stykke. Prolock i mellomfoten er forbedret for høyere komfort. Mellomsålen har fortsatt Everun skum mot fotsålen i kombinasjon med lettvekts-EVA+, som gir en super kombinasjon av lav vekt og god støtdemping. Yttersålen er redesignet for en bedre kombinasjon av slitestyrke og smidighet. Kinvara 10 er ingen revolusjon, men en fin oppdatering av en populær modell.

Passer fortsatt til et bredt antall løpere til både rolig og raskere trening.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.