Saucony Kinvara 10, dame

Saucony Kinvara 10, dame
Beskrivelse

Årets Kinvara feirer 10-års jubileum. Da Kinvara ble lansert høsten 2010 var det en revolusjon. Det var en av de første modellene med et lavere dropp. For første gang ble vi presentert en nyhet med treningsskoens demping og støtte i kombinasjon med konkurranseskoens lave vekt og smidighet. Den har blitt en bestselger med mange fans verden over.

 

Årets utgave bygger videre på første versjons nyutvikling samtidig som materialvalg stadig har blitt bedre.  Jubileumsmodellen har fått noen små forbedringer samtidig som Saucony beholder suksessfaktorene – lav vekt, lavt dropp og god støtdemping. Overdelen har fått ny engineered mesh i et stykke. Prolock i mellomfoten er forbedret som gir tettere passform og høyere komfort. Mellomsålen har fortsatt Everun skum mot fotsålen i kombinasjon med lettvekts-EVA+. Det gir en god kombinasjon av lav vekt og god støtdemping. Yttersålen er redesignet for bedre kombinasjon av slitestyrke og smidighet.

 

Kinvara 10 er ingen revolusjon med en fin oppdatering av en populær modell. Passer fortsatt til et bredt antall av løpere til rolig og raskere trening.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 190 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 23/19 mm

Pris kr:

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.