Til toppen

Saucony Guide Iso 2, dame.

Saucony Guide ISO har fått en oppgradering av overdelen

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 255 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 27/19 mm

 

Årets utgave av Saucony Guide ISO har fått en oppgradering av overdelen, men beholder mellomsålen fra fjorårets modell.

 

Overdel av Engineered mesh i forfot for en sømløs og komfortabel passform med godt hold. Fortsatt ISO FIT overdel for en individuell tilpassing. Mellomsålen med PWRFOAM skum med et lag av EVERUN nærmest fotbladet for en god kombinasjon av støtdemping og respons. Fortsatt en fastere innside som gir en ekstra stabil plattform. Yttersåle med karbongummi i slitesonene.

 

Saucony Guide ISO2 viderefører de gode egenskapene fra forrige utgave med en bedre passform. Fortsatt en trygg arbeidshest for de rolige langturene.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.