Til toppen

Saucony Guide 13, dame

Saucony Guide 13 kombinerer en stabil såle med god støtdemping.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 261 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 27/19 mm

Saucony Guide 13 er en stabil sko med en pronasjonskile på innsiden. Kilen er av et lett TPU-materiale og er flyttet lengre ned i sålen enn tidligere, det gjør skoen mykere mot foten.  Den har en kombinajon av PWRRUN+ øverst mot foten for respons og bedre løpsfølelse, og PWRRUN i resten av mellomsålen for en mer holdbar og slitesterk såle. Med 8 mm dropp og en myk mellomsåle oppleves skoen smidig i stegavviklingen, samtidig som den er stødig når du lander. Overdelen er godt polstret rundt hælen og sømløs i forfoten, dette gir en komfortabel passform på lengre turer.

Saucony Guide 13 er en stødig mengdetreningsko for løpere som trenger støtte for overpronasjon. Med en såpass solid såle og polstret overdel er dette en sko for de rolige løpeturene på harde underlag. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.