Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Saucony Freedom ISO 3, dame.

Lett og smidig treningsmodell med lav dropp og responsiv mellomsåle.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 222 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 27/23 mm

Saucony Freedom 3 har en mellomsåle av materialet PWRRUN+, som er 25% lettere enn sålematerialet i tidligere modeller. I yttersålen finner vi heldekkende yttergummi, som gir meget god slitestyrke og beskytter mellomsålen. Den sokkelignende overdelen er laget i luftig mesh-materiale som sitter tett på foten. Med en myk hælkappe og elastisk forfot, gir dette god komfort og passform.

Saucony Freedom 3 er en lett treningsko, og passer for løpere som liker en smidig løpsfølelse på raskere økter. For erfarne løpere er den et godt alternativ også på lengre turer på harde underlag. 

 

 

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

Saucony Freedom ISO 3, herre.

Lett og smidig treningsmodell med lav dropp og responsiv mellomsåle.