Til toppen

Saucony Endorphin Shift, dame

Skånsom mengdetreningssko med avrundet såle i den nye Endorphin-serien fra Saucony. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 269 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 38/34 mm

Saucony Endorphin Shift er den kraftigste modellen i Endorphin-serien fra Saucony. Den har ingen plate i mellomsålen, men har Speedroll sålekontruksjon og en høy såle som gir mye demping og en jevn rullebevegelse. Avrundingen i forfoten gir en følelse av at skoen vil fremover. Mellomsålen i PWRRUN gir god demping og oppleves litt fastere, det gir en stødig følelse gjennom steget. Overdelen er luftig og sømløs, det gir god komfort. Den har en utvendig hælkappe som låser foten godt bak i skoen.

 

Endorphin Shift er en god dempet treningssko for rolige turer på harde underlag. Den høye sålen og avrundingen gjør den skånsom for beina.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Saucony Endorphin Shift, herre

Skånsom mengdetreningssko med avrundet såle i den nye Endorphin-serien fra Saucony. Denne skoen oppgis i US-størrelser.