Til toppen

Devold Running Cover overdel, dame.

Lett og vindavvisende løpeplagg i 60% ull!

Velg størrelse

Devold Cover er laget for høyintensitetsaktiviteter og gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Perfekt å bruke sammen med resten av Devolds Running-kolleksjon. 

Laget med Devolds bodymapping teknologi, som gir et plagg med unike egenskaper. Funksjoner som paneler på rygg og ermer sørger for ventilering under treningen. Forsiden og øvre del av ermene er laget av en tettvevd og elastisk merinoullblanding, og har derfor vindavvisende egenskaper. Plagget har også en skreddersydd og artikulert passform for fri bevegelse, inkludert en formsydd krage og en toveis glidelås foran for ekstra ventilasjon. Refleks-detaljer sørger for å holde deg synlig hvis du løper i mørket.

I motsetning til syntetiske tekstiler er ull naturlig nedbrytbart. Ulla har dessuten selvrensende egenskaper og trenger derfor ikke å vaskes så ofte, noe som reduserer forbruken av vann og unngår utslippene av mikroplast som følger med vask av syntetiske tekstiler. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

Devold Running Zip Neck, herre.

Hurtigtørkende, superlett og pustende trøye laget av merinoull og tencel.