Til toppen

Topo Rekovr, dame.

Behagelig restitusjonssko i ull.

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Dropp: 3
Hæl/forfot: 22/19 mm

Topo Rekovr er en restitusjonssko i ull som er ment for avlastning før eller etter løpeturene. Den har en behagelig overdel i ull og microfiber, som puster godt og transporterer bort fuktighet. Sålen er godt dempet, og skoen har lav dropp for et naturlig gangmønster.

Skoen er designet for å la en utmattet kropp hente seg inn etter en løpetur, og dermed kunne korte ned restitusjonstiden. Borrelåsen i overdelen gjør skoen enkel å ta av og på, og omslutter foten på en behagelig måte. Det er meningen at man skal kunne gå uten sokker i skoen, så dersom du ønsker å bruke sokker anbefales det å gå opp en halv størrelse.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.