Til toppen

Gore R7 Shirt, herre

Perfekt når det er for varmt med jakke, men for kaldt uten.

Velg størrelse

Du vet når det er for varmt med jakke, men litt for kaldt uten? Da anbefaler vi denne jakken med korte armer. Dette har blitt syklistenes favoritt, og vi kan bekrefte at den funker minst like godt til løping!
I tillegg til å ha korte armer har jakken en toveis frontglidelås, slik at du kan lufte maksimalt. En perfekt jakke å kombinere med løse armer eller en langarmet baselayer trøye. Jakken har to sidelommer hvor du får plass til de løse armene. Løper du i veldig vekslende temperatur bretter du bare armene ned til håndleddet når det blir varmt og trekker de opp hvis det skulle bli kaldt.
Jakken har Windstopper membran som gjør den vindtett og vannavstøtende. Jakken sitter tett, og har stretch materiale der det trengs for å optimalisere bevegeligheten.

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.