Til toppen

Gore R7 Windstopper Light Pants, herre

God beskyttelse mot vær og vind.

Velg størrelse

Komfortabel bukse designet for løping med god beskyttelse mot vær og vind, samtidig som den gir god bevegelighet og komfort. Gore Windstopper-materialet gjør buksen til et vindtett, vannavstøtende og meget pustende plagg. Buksen er lett og enkel å pakke sammen, og har en baklomme som du kan stappe buksen inn i. Perfekt overtrekkbukse som du kan ta med i sekken.
Buksen har strikk rundt livet som er enkel å justere og stramme. Materialet rundt kneet er formet slik at du skal ha god bevegelighet og ikke føle at buksen strammer rundt kneleddet. Buksen har glidelås på leggen slik at du kan ta den av og på uten å måtte ta av skoene. Det er refleksdetaljer foran og bak, i tillegg så er det også neon-detaljer bak for bedre synlighet.
Perfekt i kombinasjon med Gore Windstopper Light Hooded Jacket.
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nike Flex Swift Running Pant, herre

God løpebukse for deg som ikke ønsker å løpe i tights.