Til toppen

Puma Run


Da vi åpnet i 1987 var Puma løpesko å finne i Löplabbets hyller. Etter mange år borte fra markedet med gode løpesko for langdistanse, er de definitivt tilbake denne våren med sin Nitro-kolleksjon.

 Puma Deviate Nitro er en treningsmodell med karbonplate i mellomsålen. 

Den viktigste komponenten i Puma-modellene er skummet Nitro, et PEBA-basert skum hvor det tilføres Nitrogen. Dette gjør skummet lett, svært godt dempet og responsivt. Deviate har en tykk mellomsåle bestående av to lag Nitro, med en kurvet karbonplate mellom lagene. Karbonplaten sammen med en aggressiv avrunding i forfoten gir en raskt og effektiv stegavvikling. Modellen har en meget stødig sålebase. Yttersålen er med Pumas egen gummi, Puma Grip, for god slitestyrke og godt grep, særlig på våt asfalt. En komfortabel lest som passer mange, og en overdel uten sømmer gir høy komfort.


Puma Deviate Nitro er for deg som vil ha en meget godt dempet og responsiv løpesko for raskere trening, men også god nok demping for lengre og roligere turer.
 

Puma Liberate Nitro er en av de letteste treningsmodellene du kan finne. 

En av de letteste treningsmodellene på markedet med en hel mellomsåle av Pumas Nitro-skum. Skummet er PEBA-basert og med tilført Nitrogen som gir lav vekt og meget god støtdemping og respons. Profilen er lav som gir meget god kontakt med underlaget. Puma Grip yttersåler gir godt grep særlig på våt asfalt og brostein. Overdelen i tynt konkurranssko-mesh gir en rask følelse når du tar den på. 


Puma Liberate passer for deg som like lette treningsmodeller eller vil ha en rask løpesko til intervalltrening, hurtig langturer, og konkurranser uten en avstivet plate. Passer også til løping på tredemølle, samt til drill- og teknikkøvelser. 
 

Puma Velocity Nitro er en allsidig treningsmodell for mange løpere. 

Puma Velocity Nitro har en mellomsåle i en kombinasjon av Pumas robuste EVA-skum, ProFoamLite i kombinasjon med Pumas nye skum Nitro som er et PEBA-basert skum. Nitro nærmest fotbladet og ProFoamLite i en kjerne i hæl og forfot, samt en ekstra støtte i hælpartiet. Det gir en fin kombinasjon av lav vekt med god holdbarhet, støtdemping og respons. Yttersåle med Pumas egen gummi, Puma Grip. Overdelen er komfortabel uten irriterende sømmer. 


Puma Velocity Nitro er en allsidig treningsmodell for løpeturer i variert fart og lengde. 

 


Puma har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Rett etter 2. verdenskrig ble de uvenner og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. Puma så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med Puma-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie og selvsagt Usain Bolt løpt med Puma.