CEP Pro+ Run Merino wool sokk

CEP Pro+ Run Merino wool sokk
Beskrivelse

CEP kompresjonsstrømper øker sirkulasjonen i leggmusklene, noe som gir mer oksygen til musklene og mer melkesyre ut. Bruk dem både under og etter løpingen for maks effekt!

CEP Pro+ Run Merino består av en super blanding av merinoull og syntetiske fibre.

Kompresjonsstrømper komprimerer leggen og skaper høyere trykk i blodkar og ­årer, slik at blodet strømmer raskere tilbake og øker transporten av melkesyre fra musklene. Dermed blir leggene mindre «sure» og du kan trene hardere og raskere uten at leggene stopper deg. Når sirkulasjonen øker, får musklene også mer oksygen og blir i stand til å yte mer. Strømpene virker altså begge veier.

CEP­-strømpen har gradert kompresjon. Den klemmer ikke like mye hele veien, men mest der det virker best. Det gir både bedre funksjon og mer komfort.

Etter at treningen er over er musklene slitne og fulle av avfallsstoffer, og må restitueres. Når pulsen synker, synker også blodgjennomstrømmingen. Behold derfor strømpene på i noen timer etter treningsøkta så hjelper du leggene dine til å kvitte seg med det som tross alt har hopet seg opp, så restituerer du raskere.

Egenskaper

Størrelsesguide:

Mål centimeter rundt det bredeste punktet på leggen.

25–31 cm = str. II

32–38 cm = str. III

39–44 cm = str. IV

45–50 cm = str. V

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.