Kjøp og løp

I hele januar og februar får du 300 kr i rabatt på sko hos Löplabbet når du handler utvalgte Prior-produkter.

Rabatten gjelder per skopar og du kan benytte deg av tilbudet så mange ganger du vil. Velg akkurat de skoene du ønsker – uansett merke og pris. 

Se etter kampanjekoden på utvalgte Prior-produkter. Koden kan du ta med deg i en av våre butikker, eller benytte i vår nettbutikk.

 

Vår misjon: Riktige sko til dine føtter

Alle løper forskjellig og ingen føtter er like. Derfor er det ikke sikkert at du skal ha de samme skoene som kompisen eller venninnen din, selv om han eller hun er superfornøyd med dem. 

På Löplabbet finner vi riktige sko til akkurat dine føtter ved å teste deg på speilkasse og tredemølle. Vi ser på hvordan du belaster føttene dine og hvordan løpesteget ditt er. Testen er vårt viktigste verktøy når vi skal anbefale deg sko, og nettopp derfor er det best at du kommer innom oss når du skal handle.

Tips til deg som vil handle på nett

Bor du langt unna, eller av andre grunner ikke har mulighet til å komme innom oss, er det fullt mulig å handle på nett også. Da bruker du rabattkoden du finner på Prior-produktet du har kjøpt. Vi anbefaler deg å lese denne guiden før du handler, slik at du lettere finner frem til en modell som passer nettopp deg.

Her er en oversikt over alle butikkene våre og her kan du lese mer om testen vår. Du trenger ikke bestille time for å ta testen. Vi har kølappsystem i butikkene våre.

Les også: