Til toppen

Polar Vantage V

Polars nye toppmodell tar treningsanalyse til et nytt nivå!

Produktnummer: 725882047621
Lagerbeholdning:
Egenskaper

Spesifikasjoner:
· Integrert GPS/GLONASS: hastighet/tempo, distanse, A-GPS
· Barometer: høyde, stigning/nedstigning og stigningsprosent
· Puls: via håndledd eller pulssensor, kontinuerlig pulsmåling
· Tykkelse: 46x46x13 mm
· Vekt: 66g
· 1,2" berøringsskjerm i farger, 240x240-oppløsning og Gorilla-glass
· 5 knapper for enkel bruk under trening.
· Vanntetthet: WR30
· Batteri: oppladbart batteri med USB-lading, 320 mAh Li-pol batteri
· Treningstid: Opptil 40 timers treningstid med GPS og optisk pulsmåling. Opptil 1 uke med daglig bruk (1 time trening og optisk pulsmåling, uten varsler). Opptil 24 dager med kun daglig aktivitetsmåling.
· Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og synkronisering med mobil, samt synkronisering med sensorer: puls, vekt, foot pods og sykkelsensorer (fart, tråkkfrekvens, kraft). Kompatibel med STRYD-sensor. Oppdaterbar software også via mobil.

Funksjoner:
· Running Index: Beregner din VO2maks-verdi under løping og viser hvordan løpsytelsen utvikler seg.
· Running Program: Polar sitt gratis, personlige og tilpassede treningsprogram som veileder brukeren til å fullføre alt fra korte løp til maraton.
· Polar Sleep Plus™: Få innsikt i søvnen din og følg dine søvnmønstre med avansert søvnanalyse fra Polar.
· Daglig aktivitet og kontinuerlig pulsmåling: Kombinerer aktivitets- og pulsdata for å beregne daglig kaloriforbrenning og gir en helhetlig oversikt over hverdagen, nøyaktig kaloriforbruk og aktivitetsdata.
· Svømmeberegninger: Registrerer innendørs og utendørs svømming, og beregner blant annet svømmetak og avstand.
· Beregning av løpskraft fra håndleddet
· Training Load Pro™ og Recovery Pro™
· Varighet og kvalitet på søvn
· Løpsfrekvens og gjennomsnittlig steglengde
· Fart og distanse
· HRmax
· Ortostatisk test
· 130 sportsprofiler
· Triatlonfunksjon
· Treningsdagbok
· Intervallfunksjon
· Bluetooth Smart
· Lydvarsler
· Vibrasjonsvarsler
· Knappelås
 

Polar Vantage V er en premium multisportklokke med GPS og alt du trenger for å trene som en eliteutøver. Polars nye banebrytende teknologi kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og gir nøyaktig pulsmåling selv under de mest krevende forhold. 

Optimaliser treningen din og unngå overtrening med funksjonene Training Load og Recovery Pro, Polars unike løsning for måling av treningsbelastning og restitusjonsstatus. Ved hjelp av aktivitetsmåleren, puls og søvndata, kan Recovery Pro gi deg informasjon om hvor langt du har kommet i restitusjonsfasen, samt hvordan du bør trene videre. Det gjøres oppmerksom på at Recovery Pro kun kan tas i bruk sammen med pulsbeltet Polar H10.

Polar Vantage V støtter over 130 forskjellige sportsprofiler, og er den første sportsklokken som måler løpskraft fra håndleddet. Dette gjør det mulig å analysere løpingen din med ytterligere treningsdata - uten behov for eksterne sensorer eller foot pods. Den ultralange batterilevetiden sørger for at du får alle treningsdataene du trenger, også under dine lengste treningsøkter.

Klokken er kompatibel med eksterne sensorer som bruker bluetooth smart, som for eksempel sykkelsensorer. Den har svømmefunksjoner for både innendør og utendørs svømming , og har en egen multisportmodus. Dette gjør Vantage V til et veldig godt alternativ for triatleter. 

Polar Vantage V er mindre og lettere enn tidligere toppmodeller fra Polar. Den er rund, har en eksklusiv finish og produseres med meget solid Gorillaglass som tåler tøff bruk. Vantage V kan fint brukes til hverdags, uten å være for dominerende på armen. 

Les mer om Polar Vantage her!

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.