Til toppen

Polar Vantage M, hvit.

Multisport treningsklokke med polars nyeste pulssensor for optisk måling på håndledet.

Velg størrelse
Egenskaper

Spesifikasjoner:
· Str reim: M/L
· Integrert GPS/GLONASS: hastighet/tempo, distanse, A-GPS, høyde og stigning/nedstigning
· Puls: via håndledd eller pulssensor, kontinuerlig pulsmåling
· Tykkelse: 46x46x12,4 mm
· Vekt: 45 g
· Skjerm: alltid påslått 1,2" fargedisplay med 240x240-oppløsning, 5 knapper
· Vanntetthet: WR30
· Batteri: oppladbart Batteri (Usb):230 mAh Li-pol batteri
· Treningstid: Opptil 30 timers treningstid med GPS og optisk pulsmåling, opptil 1 uke med daglig bruk (1 time trening og optisk pulsmåling, uten varsler), opptil 24 dager med kun daglig aktivitetsmåling
· Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og -synkronisering med mobil, samt synkronisering med sensorer: puls, vekt, foot pods og sykkelsensorer (fart, tråkkfrekvens, kraft). Kompatibel med STRYD-sensor. Oppdaterbar software også via mobil.

Funksjoner:
· Running Index: Beregner din VO2maks-verdi under løping og viser hvordan løpsytelsen utvikler seg.
· Running Program: Polar sitt gratis, personlige og tilpassede treningsprogram som veileder brukeren til å fullføre alt fra korte løp til maraton.
· Polar Sleep Plus™: Få innsikt i søvnen din og følg dine søvnmønstre med avansert søvnanalyse fra Polar.
· Daglig aktivitet og kontinuerlig pulsmåling: Kombinerer aktivitets- og pulsdata for å beregne daglig kaloriforbrenning og gir en helhetlig oversikt over hverdagen, nøyaktig kaloriforbruk og aktivitetsdata.
· Svømmeberegninger: Registrerer innendørs og utendørs svømming, og beregner blant annet svømmetak og avstand.
· Varighet og kvalitet på søvn
· Løpsfrekvens og gjennomsnittlig steglengde
· Fart og distanse
· HRmax
· 130 sportsprofiler
· Triatlonfunksjon
· Treningsdagbok
· Intervallfunksjon
· Bluetooth Smart
· Lydvarsler
· Vibrasjonsvarsler
· Knappelås

Polar Vantage M er en alt-i-ett multisportklokke med GPS og den banebrytende teknologien Polar Precision Prime, som kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt og gir deg nøyaktig pulsmåling fra håndleddet under alle typer trening. Klokken er fullpakket med verktøy som hjelper deg med å slå personlige rekorder og nå målene dine. 

Få helhetlig oversikt over hvordan treningsøktene belaster kroppen din med funksjonen Training Load Pro, og følg fremgangen i løpingen din med omfattende funksjoner knyttet til løping. Et eksempel på sistnevnte er Running Index, som beregner din VO2maks-verdi under løping og viser hvordan løpsytelsen utvikler seg.

Du kan velge blant over 130 sportsprofiler og tilpasse innstillingene på favorittprofilene dine. Det moderne og lette designet gjør klokken til den ideelle treningskameraten. Polar Vantage M er kompatibel med eksterne sensorer som bruker bluetooth smart, og har utskiftbare reimer som gjør klokken enkel å tilpasse enhver situasjon og stil. 

Les mer om Polar Vantage her!

Størrelsesguide