Til toppen

Polar Vantage M2Polar Vantage M2 er en allsidig multisportsklokke med funksjonspakke designet for treningsentusiaster som liker å jobbe mot nye mål. Bransjeledende teknologi hjelper deg på veien til å nå målene.  

Vantage M2 er designet for selv de tøffeste treningsøktene. Kom sterkere tilbake ved hjelp av omfattende funksjoner, som inkluderer mye mer enn bare pulsmåling og integrert GPS. Få kunnskap om søvnkvaliteten din med funksjonen Nightly Recharge og dra nytte av treningsforslag basert på dagsformen din med funksjonen FitSpark. Ta i bruk Polars løpeprogram for å forbedre løpsytelsen din, og funksjonen Training Load Pro for å se hvor og hvordan treningen du gjør belaster kroppen din. Med nye funksjoner som musikkontroll, energipåfyllingsassistent og værvarsler har du alt du trenger for å holde deg oppdatert.Personlig treningsveiledning

Forbedre ytelsen din på bakgrunn av kunnskap om ditt nåværende treningsnivå og dagsform. Klokken registrerer automatisk hvor godt du sover og restituerer, slik at du alltid vet når det er tid for å presse kroppen litt ekstra. Dra nytte av daglige treningsforslag og velg mellom forskjellige treningsprogrammer og veiledning, som er lett tilgjengelig på klokken. Vantage M2 gir deg et helhetlig bilde av hvordan treningsøktene dine belaster kroppen, slik at du lettere kan holde treningen produktiv og forbedre ytelsen din.

 

Gratis løpetrener på klokken

Bruk Vantage M2 som en personlig løpetrener. Du kan enkelt og kostnadsfritt sette opp din egen løpeplan for 5 km, 10km, halvmaraton og maraton. Løpeplanen veileder deg mot målet, økt for økt, og justerer seg i løpet av treningsperioden basert på fremgangen din. Etter hver løpetrening får du et overslag over maksimalt oksygenopptak (VO2max) ved løping. Verdien gir deg et bilde av hvor effektiv treningen din er. Følg med på verdien over tid for å se hvordan løpsytelsen din utvikler seg.

 

Hold deg oppdatert

Vantage M2 har batteritid på opptil 30 timer treningstid med GPS og pulsmåling fra håndleddet. Med smartklokkefunksjoner som musikkontroll, telefonvarsel og værvarsler, har du alt du trenger for å holde deg oppdatert. Planlegg og følg med på treningen din med den kostnadsfrie appen og treningsplattformen Polar Flow.

 


Å lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. POLAR hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Siden 1977 har de gått foran og vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling. Med ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov tar POLAR hensyn til alle kondisjonsnivåer ved å tilby et omfattende produktutvalg i tillegg til grunnleggende brukerstøtte og rådgivning. Alt fra forbedring av ytelsen til toppidrettsutøvere til å hjelpe mennesker med å få en sunnere livsstil.