Til toppen

Tid for piggsko!


 

 

Her er vårens modeller!

 


I vårens sortiment finner du Adidas Adizero Avanti, Adidas MD 2, Adidas Allroundstar Junior, Nike Zoom Victory og Nike Rival D. 

Er du vant med piggsko fra før anbefaler vi Adidas Adizero Avanti, Adidas MD 2 eller Nike Zoom Victory. Er du nybegynner, kan du starte med Nike Rival D eller Adidas Allroundstar Junior. Alle er unisex-modeller. Se sortimentet i nettbutikken.

 

For den erfarne løperen

Adidas Adizero Avanti 2 er et godt alternativ for aktive baneløpere for lengre distanser eller intervalltrening på bane. Velegnet for 1500 meter til 10 000 meter. Microfit-teknologien rundt vristen sørger for en hanskelignende passform med mulighet for å stramme til piggskoen så den sitter ekstra godt. Den har Boost i mellomsåle for ekstra demping og Pebax-piggplate ytterst i sålen som gir god respons og stegavvikling. Les mer om modellen her.

Adidas MD 2 er en mellomdistansesko beregnet for distanser fra 800-meter til 1500-meter. Den har en tynn overdel i sprintweb og mesh. Sprintweb'en gir ekstra hold til foten under trening og konkurranse, mens meshpartiene gir ekstra ventilering. Pebax-piggplate ytterst i sålen gir en stiv modell med et effektivt fraspark. Les mer om modellen her.

Ultralette Nike Zoom Victory er en piggsko for aktive baneløpere, på distanser fra 800 meter til 5000 meter. Den veier kun 104 gram og har en smal passform med overdel i lett mesh og Flywire i mellomfoten for en tettere og mer individuelt tilpasset passform. Karbon-piggplate og karbonstøtte også i mellomfoten gir en stiv sko for et effektivt steg. Les mer om modellen her.

For nybegynneren

Nike Rival D er Nikes beste alternativ for deg som er nybegynner. Skoen passer for distanser fra sprint til langdistanse, samt lengdehopp. Les mer om modellen her.

Adidas Allroundstar Junior er en ypperlig piggsko for barn og unge friidrettsutøvere. Den passer for korte og lengre distanser, samt allsidig bruk på friidrettsbanen. Les mer om modellen her.

Allroundstar har en myk overdel med mesh for optimal ventilasjon og syntetisk skinn for ekstra hold og slitestyrke. Yttersåle i EVA for ekstra demping.

Tips!

For deg som skal begynne med piggsko, kan overgangen være stor hvis du aldri har utsatt føttene dine for tynne og lette sko. Start med å løpe noen korte intervaller i gresset eller på sand i sokkelesten. Du vil merke at det er lettere å ha et naturlig steg der du lander lenger frem på foten, samtidig som du aktiviserer musklene som trengs for en slik teknikk.

Ta turen innom din nærmeste Löplabbet-butikk dersom du ønsker hjelp til å kjøpe piggsko.