Til toppen

Topo Phantom herre, H19.

Spennende nyhet fra Topo med maks demping!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 298 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 30/25 mm

Phantom er en helt ny modell fra Topo med en maksimalistisk mellomsåle. Sammen med Topos brede passform er dette en lett treningsmodell med god komfort og støtdemping.

Topo Phantomhar en volumiøs mellomsåle med kombinasjon av tradisjonelt EVA skum og et nyutviklet skum kalt Zip Foam. Kombinasjonen gir mye støtdemping i kombinasjon med en responsiv stegavvikling. En stødig plattform sammen med TPU-hælkappe gir foten god støtte. Overdelen i Enginereed Mesh og Topos bredere lest gir en god og komfortabel passform, med god ventilasjon. Yttersålen har slitegummi strategisk plassert for å gi lavere vekt og en smidigere stedavvikling.

Topo Phantom er en spennende nyhet som kombinerer mye støtdemping med høy komfort og respons. Passer for løpere som vil ha god støtdemping i en lett og smidig treningsmodell.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.