Til toppen

Comfyballs performance regular

Velg størrelse
Egenskaper
84% polyester og 16% elastan. 

Øko-tex sertifisert: Produktet er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer – verken for miljøet eller for deg som bruker.

Ideen bak Comfyballs er rett og slett som navnet tilsier – maksimal komfort til ballene. Boksere fra Comfyballs har den unike "Package Front" – et design som holder utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Slik reduseres muligheten for balleklem og du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

Flate sømmer, formsydde paneler og myke materialer gir svært behagelige boksere. 

Størrelsen på "Package Front" er den samme uansett størrelse på bokseren. Materialet er ekstremt tøyelig og bokseren passer alle størrelser. Velg samme størrelse i Comfyballs som du velger i annet undertøy. Fordi "Package Front" er laget i et ekstremt tøyelig materiale kan du være trygg på at bokseren vil passe deg. NB. Vær obs på at det står "Waist" i størrelsestabellen – altså midje, ikke hofte.

Comfyballs Performance Regular er en teknisk bokser med normal benlengde, som en tradisjonell boksershorts. Den er lett og pustende i et materiale kalt Coolmax. Lav i livet med en kroppsnær og behagelig passform.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.