Til toppen

Comfyballs Performance long

Komfortabel bokser som holder utstyret på plass.

Velg størrelse
Egenskaper

84% polyester og 16% elastan. 

Øko-tex sertifisert: Produktet er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer – verken for miljøet eller for deg som bruker.

Ideen bak Comfyballs er rett og slett som navnet tilsier – maksimal komfort til ballene. Boksere fra Comfyballs har den unike "Package Front" – et design som holder utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Slik reduseres muligheten for balleklem og du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

Flate sømmer, formsydde paneler og myke materialer gir svært behagelige boksere. 

Størrelsen på "Package Front" er den samme uansett størrelse på bokseren. Materialet er ekstremt tøyelig og bokseren passer alle størrelser. Velg samme størrelse i Comfyballs som du velger i annet undertøy. Fordi "Package Front" er laget i et ekstremt tøyelig materiale kan du være trygg på at bokseren vil passe deg. NB. Vær obs på at det står "Waist" i størrelsestabellen – altså midje, ikke hofte.

Comfyballs Performance Long er en teknisk bokser med ekstra benlengde, som en tradisjonell boksershorts. Den er lett og pustende i et materiale kalt Coolmax. Lav i livet med en kroppsnær og behagelig passform.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Comfyballs Performance long

Komfortabel bokser som holder utstyret på plass.