Inov-8 Parkclaw 275 GTX, dame

Inov-8 Parkclaw 275 GTX, dame
Beskrivelse

Inov-8 Parkclaw GTX er en kombinasjonsmodell for asfalt, grus og sti. Overdel med ny Gore Tex-membran gjør den vanntett og samtidig meget komfortabel på foten.


Parkclaw 275 har Inov-8’s litt bredere Standard fit. Den sitter tett i hælen, men har bedre plass i forfoten. Den er også uten irriterende sømmer og gir umiddelbart god passform. En ny Gore Tex-konstruksjon hvor Gore Tex-filmen er laminert på overdelen gir bedre komfort enn tradisjonell Gore Tex. Modellen er helt vanntett.

Skoen har god støtdemping i nytt skum PowerFlow+, og med en plate i gummi som avstiver modellen gir skoen bedre støtte og stegavvikling. Profilen gjør at du får god kontakt med underlaget og reduserer risken for overtråkk. Yttersålen har semi-aggresive knotter i 3 hardheter. Det gir god og trygg kontakt på varierende underlag av asfalt, grusvei og sti.

Parkclaw 275 GTX er en anvennelig modell til kombinasjon av asfalt, grus og sti eller som en vintermodell når det er vått og kaldt. Også fin til turer i skogen og på fjellet.

 

OBS: alle sko fra inov-8 oppgis i UK-størrelser. Link til størrelsestabell finner du nederst på siden.

Egenskaper
Vekt: 225 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 20/12 mm

Pris kr:

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.