Til toppen

Odlo Zeroweight Windproof Warm overtrekksbukse, dame.

Lett og varm bukse fra Odlo!

Velg størrelse

Zeroweight Windproof Warm er en tynn og lett bukse egnet for en nordisk treningshverdag. Buksen er vindtett i front og har paneler som puster og har god stretch bak. Dette gir en bukse som isolerer der det trengs og samtidig puster godt. Perfekt for både løping og skigåing. Buksen har strikk og snøring i livet og er innsnevret rundt anklene, som gjør buksen smidig å bevege seg i, samtididg som den fortsatt har plass til et isolerende lag luft. Flere refleksdetaljer gjør deg synlig i høstmørket. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.