Osprey Rev 6, M/L

Osprey Rev 6, M/L
Beskrivelse

Rev-serien til Osprey er enda nettere og lettere enn velkjente Talon og Tempest.

De har to brystreimer og stabiliseringsvinger fra «langsidene» av sekken for en tettere og mer komfortabel passform. Sekkene har ikke hoftebelte – det er ikke nødvendig i så nette sekker, da de ikke skal bære på mye vekt. 

Ved løping er det mer bevegelse enn ved turgåing og sykling – derfor er hovedfokuset i Rev-sekkene at de skal sitte som støpt på kroppen og redusere rotasjon. 

Skulderstropp med DigiFlip-lomme til telefon/GPS. Lommen er beskyttet med TPU-membran og kan kneppes halvveis eller helt av dersom du trenger å bruke enheten underveis. I lommen er GPS eller telefon godt beskyttet, men vil du være helt sikker kan du bruke de vanntette oppbevaringsposene fra Aloksak i tillegg. Du finner dem i butikkene våre.

Rev-sekkene kommer med drikkeblære inkludert. Dette er en ny type som er 40% lettere og helt myk og smidig. Den rommer 1,5 liter og har en avtagbar slange som gjør det litt enklere å fylle blæra. Du kobler bare av selve blæra når du skal fylle den. Brystreima har magnestisk spenne for å holde munnstykket på plass.

To størrelser:

På Löplabbet har vi to modeller: Rev 1,5 og Rev 6. Velg størrelse ut ifra hvor mye du trenger å ha i sekken. Jo mindre, nettere og lettere sekken er, jo mer behagelig er den å løpe med.

Rev 1,5 rommer 1,5 liter i tillegg til drikkeblæra og passer best for deg som vil ha en så lett sekk som mulig og kun vil ha med deg småting i tillegg til drikkeblæra. Her får du plass til en tørr t-skjorte eller en tynn vindjakke. En ypperlig sekk for konkurranseløping!

Rev 6 rommer 6 liter i tillegg til drikkeblæra og passer best for deg som trenger å ha med noe mer, men fortsatt vil ha en superlett og smidig sekk. Denne har i tillegg en ekspansjonslomme med plass til ekstra vannflaske. Det har ikke Rev 1,5. Perfekt til både trening og konkurranser. Særlig konkurranser der det er krav om å bære en viss vekt på ryggen, for eksempel Birken.

Egenskaper

Unisex

S/M for deg som er under 170–175 cm. 

M/L for deg som er over.

Det kan være lurt å velge en større størrelse dersom du har lang rygg i forhold til kroppslengde, eller mindre dersom du har kort rygg i forhold til kroppslengde.

 

 

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.