Osprey Rev 18 L

Osprey Rev 18 L
Beskrivelse

Rev-serien er spesielt designet for løping. Ved løping er det mer bevegelse enn ved turgåing og sykling – derfor er hovedfokuset i Rev-sekkene at de skal sitte som støpt på kroppen og redusere rotasjon. 

Sekkene har to brystreimer og stabiliseringsvinger fra «langsidene» av sekken for en tettere og mer komfortabel passform. 18-liters sekken har hoftebelte i tillegg.

Rev-sekkene kommer med drikkeblære på 2,5 liter. Sekken er myk og smidig og har en avtagbar slange som gjør det litt enklere å fylle blæra. Du kobler bare av selve blæra når du skal fylle den. Brystreima har magnestisk spenne for å holde munnstykket på plass. Rev 18 rommer 18 liter i tillegg til drikkeblæra.

Rev 18 har BioStretch™ body-wrap-sele og body-belte og sitter dermed godt på ryggen og beveger seg lite. Skulderstropp med DigiFlip-lomme til telefon/GPS. Lommen er beskyttet med TPU-membran og kan kneppes halvveis eller helt av dersom du trenger å bruke enheten underveis. I lommen er GPS eller telefon godt beskyttet, men vil du være helt sikker kan du bruke de vanntette oppbevaringsposene fra Aloksak i tillegg. Du finner dem i butikkene våre. 

Selelommene av stretchnetting gir enkel tilgang til gels. Doble bryststropper sørger for at sekken sitter godt og gir en optimal plassering for den magnetiske biteventilen. Sidelomme for drikkeflaske i stretch-netting. 

Egenskaper

Vekt: 520 gram i str. M/L. 

2,5 liter drikkeblære inkludert. Sekken rommer 18 liter i tillegg.

Rev-sekkene er unisex-modeller. De kommer i størrelsene S/M og M/L. Skillet ligger på ca. 170–175cm høyde, men dette vil variere litt da noen har lengre/kortere rygg ift kroppslengde.

Sekkene er ikke vanntette. Regntrekk kan kjøpes ved siden av. 

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.