Osprey Duro 15

Osprey Duro 15
Beskrivelse

Nye Duro 15 (vår 2017) er en løpssekk med stor kapasitet, designet for langdistanseutøvere som trenger plass til vann, klær, mat og utstyr. 

Sekken er utviklet med et kroppsomsluttende hoftebelte og passform som en vest, noe som gjør bæringen komfortabel, uten at den spretter frem og tilbake. Duro 15 er utført med kontaktnetting, noe som gjør den komfortabel og pustende, selv på de tøffe etappene. 

Den øverste vestlommen inneholder to myke flasker på 500 ml med forlengelsesslanger, som kan byttes inn og ut. Kjernen på sekken inneholder et 2.5 L Hydraulics™ reservoar, noe som gjør det mulig å bære 3.5 L vann totalt, hvis situasjonen skulle kreve det. 

Kompresjonsreimer sørger for at sekken har en kroppsnær passform, mens den store lommen i stretchnetting enkelt kan holde en vanntett jakke, hatt eller hansker. Bakdelen på hver skulder har en Stow-on-the-Go™-løkke, som effektivt og komfortabelt kan bære terrengløpsstaver samtidig som de ikke er i veien og hendene dine er frie. Bryststroppene er avtagbare og tilpasningsvennlige og mulig å forløse med én hånd. Samtidig er de elastisiserte, så de ikke er til hindring for dype pustebevegelser eller energiske bevegelser.
 

Duro 15 er kompatibel med alle Hydraulics™-reservoarer.

Egenskaper

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.