Til toppen

Nyheter

Her finner du våre nyheter til enhver tid! Siden oppdateres kontinuerlig med helt nye varer, samt nye farger og versjoner av kjente varer.

Sorter etter:
Nyhet

Osprey Tempest 24

Både Talon og Tempest-serien fra Osprey har fått en oppgradering våren 2021. Bant de nye finessene finner vi 100% resirkulert Robic® nylonstoff og injeksjonsformet ryggpanel med justerbar AirScape™ teknologi.
Nyhet

Nike React Infinity Run FK 2 KA, herre.

Andre versjon av populære Nike React Infinity Run har beholdt den godt dempede sålen og stødige plattformen. Overdelen er oppgradert for å gi enda bedre komfort. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

New Balance Fresh Foam 1080 V11, dame.

1080 fikk store oppgraderinger i versjon 10, jubileumsmodellen. 11. utgave har videreført alle disse oppgraderingene, og har kun fått noen mindre oppdateringer i overdelen utover dette. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics Glideride 2, dame.

Asics Glideride ble lansert 2020 og var en spennende nyhet. Versjon 2 av Asics Glideride har videreført de beste egenskapene fra førsteutgaven, samtidig som det er gjort noen forbedringer. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics Novablast, dame.

Den populære treningsmodellen Asics Novablast er oppgradert til 2. versjon. Denne utgaven har fått mer stabilitet i hælen samt en ny konstruksjon i mellomsålen, som også gjør den mer grunnstabil. Fortsatt samme lette treningsmodell. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics Noosa Tri 13, herre.

Asics Noosa Tri har vært Asics’ alternativ til triathleter. Denne versjonen har fått en total «makeover» og Löplabbet har for første gang tatt den inn i sortimentet. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics GlideRide 2, herre.

Asics Glideride ble lansert 2020 og var en spennende nyhet. Versjon 2 av Asics Glideride har videreført de beste egenskapene fra førsteutgaven, samtidig som det er gjort noen forbedringer.
Nyhet

Garmin Forerunner 945 LTE

Premium multisportklokke spekket med funksjoner for løping, sykling og svømming.
753759261313
Nyhet

Puma Velocity Nitro, dame.

Puma er tilbake på Löplabbet. Puma Velocity er en allsidig treningsmodell for mange løpere. OBS: denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Nyhet

Puma Magnify Nitro, dame.

Ny treningsmodell fra Puma med maksimalistisk mellomsåle. En modell for deg som søker mye støtdemping. OBS: Denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Nyhet

Puma Velocity Nitro, herre.

Puma er tilbake på Löplabbet. Puma Velocity er en allsidig treningsmodell for mange løpere. OBS: Denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Nyhet

Puma Deviate Nitro, dame.

Puma er tilbake på Löplabbet. Endelig en spennende løpekolleksjon fra den tyske katten. Deviate Nitro er en treningsmodell med karbonplate i mellomsålen. OBS: Denne skoen oppgis i UK-størrelser.