Til toppen

Nyhet! Garmin FR 735XT


Den avanserte multisportklokken Garmin FR 735XT er ankommet flere av våre butikker!

 


FR 735XT er en avansert multisportsklokke med Garmin Elevate – Garmins egen teknologi for pulsmåling på håndleddet. Det betyr at du kan løpe, sykle, svømme og drive med andre aktiviteter uten å bruke pulsbelte, men du kan også bruke belte for å få mer avanserte data om treningen.

 

Klokken kommer i ulike pakker. Den kan enten kjøpes alene, i løpsbundle eller i triatlonbundle. Priser fra 4800 kr. Løpsbundle (klokke + HRM-Run-pulsbelte) gir avanserte løpedata, slik som tid med bakkekontakt, skrittlengde og vertikal bevegelse, samt kondisjonsberegning, melkesyreterskel, løpsberegning og restitusjonsrådgiver. Triatlonbundle (klokke + HRM-Tri + HRM-Swim) gir avanserte løpe, sykle- og svømmedata, og dessuten også undervannpuls for svømming. Klokken mottar signaler fra både GPS- og GLONASS-satellitter, noe som gir større nøyaktighet. 

 

Aktivitetsmåling

FR 735XT fungerer også som aktivitetsmåler ved å registrere skritt, kaloriforbruk og søvn. Skjermen er oversiktlig og lett å lese med en fargerik måler som viser puls og pulssoner i sanntid.

 

Smarte funksjoner

Når klokken er paret med smarttelefonen din synkroniseres data automatisk til Garmin Connect. Den har funksjoner som smartvarsler (få varsler fra telefonen din på klokken), sporing i sanntid (slik at venner og kjente kan se hvor du befinner deg, for eksempel i konkurranser og løpo) og egendefinerte treningsøkter. Du kan også laste ned treningsøkter, apper og urskiver fra Garmins "nettbutikk", Connect IQ. 

 

Bytt enkelt mellom flere aktiviteter!

FR 735XT har Innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng/åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, gange og styrketrening. Du kan enkelt og greit bytte aktivitet ved hjelp av et knappetrykk, noe som er et pluss for deg som kombinerer forskjellige aktiviteter i én og samme økt, og deg som driver med duatlon og triatlon. 

 

Fin hverdagsklokke

Remmen er komfortabel rem og designet er stilrent, noe som gjør at klokken også egner seg som til hverdags i tillegg til trening. FR 735 XT er en spennende klokke for deg som ønsker detaljerte data under trening og i konkurranser.