Til toppen

Asics Noosa Tri 13, herre

Asics Noosa Tri har vært Asics’ alternativ til triathleter. Denne versjonen har fått en total «makeover» og Löplabbet har for første gang tatt den inn i sortimentet. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 223 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 26/21 mm

Dette er 13. versjon av Asics Noosa Tri, men den har fått så mange oppdateringer at den nesten kan kalles en ny modell. Asics har tatt konseptet fra Glideride videre i denne modellen; den har en markant avrunding i forfoten og en avstivet EVA-plate i mellomfoten. Dette gir deg en opplevelse som kan sammenlignes med den du ville fått i en sko med karbonplate. Modellen er godt dempet med FlyteFoam-skum i hele mellomsålen, samt en Gel-pute innkapslet i hælen for ekstra støtdemping. Yttersålen har ekspandert gummi for å gi deg en bedre løpsfølelse. Overdelen i mesh er uten sømmer og laget i et materiale som gir god ventilasjon og som tørker raskt.  

Asics Noosa Tri 13 er en rask modell for løpeturer i stor fart. Den passer til intervalltrening, hurtige langturer, og konkurranser. For erfarne løpere vil den også kunne egne seg til roligere trening.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (UK):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Asics Noosa Tri 13, dame

Asics Noosa Tri har vært Asics’ alternativ til triathleter. Denne versjonen har fått en total «makeover» og Löplabbet har for første gang tatt den inn i sortimentet. Denne skoen oppgis i US-størrelser.