Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Nike ZoomX Vaporfly Next %, unisex.

Godt dempet, ekstremt responsiv konkurransesko til maraton!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 181 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 40/32 mm

Nike Vaporfly Next % har 15% mer Skum i mellomsålen sammenlignet med 4 %. Modellen har også en ny overdel som ikke absorberer svette, og en ny yttersåle som gir et bedre grep. 

Mellomsålen er re-designet. Fortsatt er skummet Nike Zoom X. Det er lett og responsivt og i denne er det 15% mer skum i sålen, uten at modellen blir tyngre i vekt. Særlig i forfoten er støtdempingen bedre. Fortsatt en karbonplate innkapslet i mellomsålen for et bedre fraskyv. Droppet er redusert til 8mm. Overdelen er helt ny og laget i et vevd materiale Nike kaller Vaporweave. Det er svært lett samtidig som det gir godt hold. Materialet slipper svetten ut og absorberer lite vann. Ny design i yttersålen gir god slitestyrke og bedre grep.

Nike Vapofly Next% er en videreføring av en svært populær modell. Det har gjort noen gode forbedringer i overdel og mellomsåle. Vaporfly er en meget spesialisert konkurransemodell for deg som vil ha rekordhøye hastigheter i en godt dempet sko. Passer til alle distanser, men er særlig god til lengre asfaltløp.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.