Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Nike ZoomX Vaporfly Next %, unisex.

Godt dempet, ekstremt responsiv konkurransesko til maraton!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 181 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 40/32 mm

Nike Vaporfly Next % har 15% mer Skum i mellomsålen sammenlignet med 4 %. Modellen har også en ny overdel som ikke absorberer svette, og en ny yttersåle som gir et bedre grep. 

Mellomsålen er re-designet. Fortsatt er skummet Nike Zoom X. Det er lett og responsivt og i denne er det 15% mer skum i sålen, uten at modellen blir tyngre i vekt. Særlig i forfoten er støtdempingen bedre. Fortsatt en karbonplate innkapslet i mellomsålen for et bedre fraskyv. Droppet er redusert til 8mm. Overdelen er helt ny og laget i et vevd materiale Nike kaller Vaporweave. Det er svært lett samtidig som det gir godt hold. Materialet slipper svetten ut og absorberer lite vann. Ny design i yttersålen gir god slitestyrke og bedre grep.

Nike Vapofly Next% er en videreføring av en svært populær modell. Det har gjort noen gode forbedringer i overdel og mellomsåle. Vaporfly er en meget spesialisert konkurransemodell for deg som vil ha rekordhøye hastigheter i en godt dempet sko. Passer til alle distanser, men er særlig god til lengre asfaltløp.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):