Til toppen

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit, herre.

Nikes Run Fearless-kolleksjon har som har mål om å fremme skadefri løping. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 278 g
Dropp: 9
Hæl/forfot: 32/23 mm

Nike ZoomX Invincible Run er en av modellene i Nikes kolleksjon Run Fearless. Modellene i denne serien har en tykk mellomsåle med en avrunding som gir en effektiv og sømløs stegavvikling. Mellomsålen er av Nike sitt ZoomX-skum som kombinerer lav vekt og god støtdemping med en responsiv stegavvikling. En tykk mellomsåle gjør modellen til en maksimalist innen løpesko. Skoen har en stødig plattform som gir foten god støtte. Yttersålen er integrert i mellomsålen og gir god slitestyrke og lav vekt. Overdelen er av strikket flyknit, med god lufting i de områdene det trengs. Forsterkninger i lissefestene gir godt hold i mellomfoten. Modellen har ingen tradisjonell hælkappe, men en stødig kant rundt hælen gir god støtte for hælbenet.  

Nike ZoomX Invincible Run er en svært myk og responsiv modell, som først og fremst egner seg for rolige løpeturer på hardt underlag. 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):