Til toppen

Nike Zoom Fly 3 Premium print V20, dame.

Meget populær sko til både raske og rolige løpeturer!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 210 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 36/28 mm

Populære Nike Zoom Fly kommer nå i 3. utgave. Samme såle, men med en oppdatert overdel.

 

Høstens Nike Zoom Fly har fått en større renovering i overdelen. Strikkeoverdelen Flyknit er erstattet med en tekstil-overdel - VaporVeawe. Det gjør overdelen fastere. Sammen med en sokkonstruksjon gjør det at foten sitter stødigere i skoen. Det merker du særlig i stor fart og rundt hjørnene. Samme mellom- og yttersåle som tidligere. Det er en kombinasjon av en karbonplate som i Vaporfly sammen med Nike React skum. Samme yttersåle. Ny versjon er blitt en tanke tyngre enn forgjengeren.

 

Nike Zoom Fly er fortsatt en modell for raskere turen, men har god nok demping og beskyttelse for langturene også. Også et alternativ til konkurranser.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.