Nike Zoom Vaporfly 4 % Flyknit, unisex

Nike Zoom Vaporfly 4 % Flyknit, unisex
Beskrivelse

Nike Zoom Vaporfly 4 % Flyknit kombinerer støtdemping og respons på en optimal måte. Kombinasjonen gir et målbart mer effektivt steg. Dette er den raskeste kommersielle maratonmodellen fra Nike, og det nærmeste du kommer elite-versjonen som var på bena til Eliud Kipchoge da han satte ny verdensrekord i maraton med tiden 2.01,39 i Berlin 16. september 2018.

Nike Zoom Vaporfly 4 % Flyknit er oppgradert med ny overdel i Flyknit som puster bedre og gir høy komfort uten sømmer. Et støttebånd i mellomfoten gir individuell passform. Skummet i mellomsålen – Nike ZoomX – er både lett, støtdempende og responsiv. Sammen med en kurvet karbonplate i hele skoens lengde gir det en mer effektiv stegavvikling. Svært god støtdemping sett opp mot den lave vekten. Stort volum i mellomsålen, og en yttersåle med slitegummi kun i slitesonene. 

En svært spennende sko. Modellen er testet til å gi et mer effektiv stegavvikling sammenlignet med andre konkurransesko. Det er en modell for de raskeste turene. Passer både til intervalltrening og konkurranser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Dropp: 10
Hæl/forfot: 31/21 mm

Pris kr:

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.