Til toppen

Nike - The Rawdacious Collection


Nå kommer Nike ZoomX Vaporfly Next% 2, Nike Air Zoom Victory og Nike ZoomX Dragonfly i OL-fargene! 

 

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 


Nike ZoomX Vaporfly Next% 2

Herre | Dame

  • Vekt 196 GR 
  • Såle hæl / forfot 40 MM / 32 MM
  • Dropp 8 MM

Kr 2800,-

KJØP HERRE

KJØP DAME 

 

Den populære konkurransemodellen kom i ny versjon denne våren. Fortsatt samme mellom- og yttersåle, men med en oppdatert overdel. Den er blitt litt bredere i forfoten, med et mer åpent mesh som også er noe mer elastisk. Det gir bedre svettetransport, samt en mer anvendelig passform. Fortsatt asymmetrisk snøring for å ta bort trykket på vristen, men mer polstret uten at det tar vekk konkurranseskofølelsen. Behagelig polstring i hælen for økt komfort. I forfoten er den forsterket i overgangen i mellomsålen og overdel for bedre holdbarhet. Skummet ZoomX, gir en god kombinasjon av lav vekt, støtdemping og respons. En kurvet karbonplate er innkapslet i mellomsålen. Samme yttersåle som forgjengeren. 

Nike ZoomX Vaporfly Next% er et meget godt alternativ for konkurranser fra 5 km til maraton. Også fin til raskere trening. 
 
Nike Air Zoom Victory


Nike Air Zoom Victory

Unisex

  • Vekt 130 GR 
  • Såle hæl / forfot 
  • Dropp 0 MM

Kr 2050,-

KJØP - UTSOLGT

TILGJENGELIG I ENKELTE AV VÅRE BUTIKKER

Overdel i Atom Knit strikket konstruksjon for lav vekt, og med et snøresystem som gjør at lissen ikke går opp underveis. En avrundet piggplate i karbon nærmest fotbladet gir riktig avstiving der det trengs. ZoomX-skum i hæl og mellomfot for ekstra støtdemping. En delt Zoom Air-pute i forfoten gir ytterligere støtdemping og respons i fraskyvet, samt riktig stabilitet i svingen og på langsiden. Pebax piggplaten i forfoten har 6 utskiftbare pigger. 

Nike Air Zoom Victory passer best til distanser opp til 1500 meter. Den er aggressiv, avstivet og er et konkurransealternativ for de erfarne baneløperne. 

 
Nike ZoomX Dragonfly


Nike ZoomX Dragonfly

Unisex

  • Vekt 137 GR 
  • Såle hæl / forfot 20 MM / 20 MM
  • Dropp 0 MM

Kr 1600,-

KJØP - UTSOLGT

ZoomX, Nikes letteste sålemateriale, brukes i hele sålen. Dette gir god støtdemping og komfort. En hel piggplate av Pebax plastmateriale følger hele skoens lengde. Sålen er avrundet i forfoten for å gi en stødig stegavvikling og hjelp til å holde hoftens posisjon under tyngdepunktet. Hver sko har 6 utskiftbare pigger. Overdel i svært lett mesh gir god ventilasjon til foten.

Nike ZoomX Dragonfly er for distansene fra 1500m til 10.000m på banen. Den myke mellomsålen gir god beskyttelse på lange baneløp. Jo lenge distanse du løper, dess bedre kommer modellen til sin rett.

 

Nike, verdens desidert største leverandør i bransjen, og den yngste av de store - etablert i 1972 rundt friidrettslaget ved University of Oregon i USA. Utgangspunktet var den legendariske Waffel-sålen som friidrettstreneren Bill Bowerman konstruerte med sin kones vaffeljern for å lage en støtdempende såle. I 1979 kom gassålen Nike Air som fremdeles er Nikes patenterte støtdempingssystem. Tross stor suksess som motemerke har Nike aldri mistet fokus på funksjon.