Til toppen

Nike Spike-Flat, unisex.

Piggversjon av den populære gateløpsskoen Nike Streak LT 4.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 148 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 22/18 mm

Spesialmodellen Nike Spike-Flat tar utgangspunkt i konkurransemodellen Nike Streak LT 4, men har fått en piggplate i forfoten. Skoen er tynn i sålen, men vesentlig mer behagelig for beina enn de fleste andre piggsko. Modellen er derfor et godt alternativ for aktive løpere som ønsker en sko som ikke er så tøff for leggene, til baneøktene. For løpere som ikke er vant med banepiggsko er dette er glimrende alternativ for å få den råe løpsfølelsen til en piggsko, uten at det krever like mye tilvenning.

Overdelen er lagd i tynn og sømløs mesh, som sitter tett på foten. Den er ikke spesielt slitesterk, så skoene er ikke godt egnet for terrengløp.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.