Til toppen

Nike React Infinity Run Flyknit , dame.

Skomodellen som er designet for å redusere risiko for skader ved mengdetrening! Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 227 g
Dropp: 9
Hæl/forfot: 30/21 mm

Nike React Infinity Run Flyknit er en sko designet for å skåne beina på de rolige løpeturene. Med React-skum i mellomsålen og en ganske høy profil, får du en sko med meget god støtdemping. Den vippeformede rockersålen gir en jevn og rullende bevegelse gjennom steget. Mønsteret i sålen er dypt for å gi en smidigere løpsfølelse og god kontakt med underlaget. React Infinity Run har en bred sålebase som oppleves stabil gjennom steget. Den romslige overdelen i Flyknit puster godt, og gir deg en komfortabel modell med god plass til å aktivere hele foten.  

 

Nike React Infinity Run Flyknit er en sko for rolig løping på harde underlag. Den er ikke bygd for mest mulig fart, men med fokus på komfort og skadefri løping. Den er skånsom for beina både når du trenger å restituere etter en hard økt, eller om du skal ut på en lang tur. Husk at fornuftig variasjon i treningen fortsatt er det viktigste ingrediensen for skadefri løping. 

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.

 

OBS: Størrelsesguiden er under oppussing og vil snart være på plass igjen. Se i produktbildene for hver enkelt sko for riktig tabell.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

Tabellene:

ADDIDAS (UK)

 

ALTRA (US)

 

ALTRA UNISEX (US)

 

ASICS (US)

 

BROOKS (US)

 

BROOKS UNISEX (US)

 

GAITLINE (EUR)

 

HOKA (US)

 

HOKA UNISEX (US)

 

ICEBUG (US) 

 

INOV-8 (UK)

 

LA SPORTIVA (EUR)

 

NEW BALANCE (US)

 

NEWTON (US)

 

NIKE (US)

 

NIKE UNISEX (US)

OOFOS (EUR)

 

SAUCONY (US)

 

SCOTT (EUR)

 

TOPO (US)

 

VEJA (EUR)

 

VJ (UK)