Til toppen

Nike Phenom Essential Hybrid Pant, herre.

Overtrekksbukse fra Nike.

Velg størrelse
Egenskaper
  • Elastisk linning med innvendig snøring
  • Materiale: Hoveddel: 88 % polyester / 12 % spandex. Paneler: 89 % polyester / 11 % spandex.
  • Tåler maskinvask

Denne overtrekksbuksen har strikk og snøring i livet, samt stretchpaneler som samler buksen ved leggene. Dette gir en bukse som oppleves smidig og lett å løpe i, samtidig som den er luftig og romslig der du ønsker det. Det elastiske, lette materialet gir deg følelsen av en shorts, mens den tettsittende passformen gir deg tryggheten til en tights for fullstendig komfort. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. To håndlommer med glidelås tar vare på nøkler eller kort, og en konvoluttlomme bak har plass til telefonen din.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.