Til toppen

Nike Odyssey React 2 Shield, herre.

Lett sko med god demping og smal passform. Vannavvisende overdel holde føttene tørre på våte og kalde dager.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 242 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 28/18 mm

 

Nike Odessey React 2 Shield har en vannavvisende overdel som holder deg tørr og varm på beina også i de våte og kalde høstmånedene. Mellomsålen er fortsatt av Nike React som er Nikes eget mellomsåleskum. Dette gir en meget god kombinasjon av lav vekt, god støtdemping og respons, og god holdbarhet. Yttersålen har karbongummi i slitesonene for økt holdbarhet.

Nike Odyssey React er for deg som vil ha en allsidig treningsmodell til både rolig og raskere trening. Også fin til lange konkurranseløp som maraton.

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.