Til toppen

Nike Joyride Run FK, herre.

Nyhet fra Nike høsten 2019.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 324 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 31/21 mm

Nyhet fra Nike denne høsten. Tanken med Joyride er å utvikle en skomodell som er skånsom mot føtter og ben og gir deg optimal restitusjon på rolige treningsturer. Den er derfor et nytt alternativ til rolige restitusjonsturer på grus og asfalt. 


Det som er annerledes i Nike Joyride er 4 separate kamre som er fylt med myke kuler. Disse komprimeres og tilpasset steget ditt slik at du løper på en myk og bevegelig plattform. Mellomsålen eller er av et mykt og støtdempet skum. Overdel av Flyknit som er myk og fleksibel og som holder foten tett i skoen. Syntetisk forsterkning i mellomfoten for en sikrere passform. Modellen er smal, men elastisk Flyknit gjør at den er komfortabel på foten om du ikke har bred fot. Yttersålen med robust gummi i slitesonene.
Nike Joyride er skånsomt mot bena og passer best til rolige restitusjonsturer på asfalt og grus.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Wrightberry Ultra, Löplabbetsokken, hvit.

Löplabbetsokken er en svært tynn og lett sokk med god passform, perfekt for løping!

Saucony Triumph 17, dame.

Triumph i den 17. versjonen er en helt ny modell. Mellomsålen har fått en solid oppgradering med det nye skummet Powerun+ (PWRRUN+), som er 25% lettere enn Everrun.