Til toppen
image

THE NEXT GENERATION OF FAST

Nike Air Zoom Tempo Next%


Nike Air Zoom Tempo Next% er treningsmodellen i Nikes Next%-serie. Med innsikt fra verdens raskeste atleter, inkludert Eliud Kipchoge, har Nike utviklet Tempo Next% med fokus der verdensrekorder og personlig bestetider starter: treningsøktene.

Mange av elementene fra Nike Air Zoom Alphafly Next% er videreført i denne, men er tilpasset slik at Nike Air Zoom Tempo Next% blir en mer holdbar og skånsom treningsmodell.

Nike Air Zoom Tempo Next% har en svært volumiøs mellomsåle - så tykk at modellen ikke er godkjent i konkurranser. Skummet er en kombinasjon av det lette og responsive Zoom X i forfot og mellomfot. I hælen finner du Nike React skum for god støtdemping og bedre holdbarhet. Det er lagt inn en plate av nylon i forfoten og mellomfoten for å avstive modellen.  De to Zoom Air-putene i forfoten gir ekstra demping og respons, og avrundingen i forfoten er ikke like aggresiv som konkurransemodellen og gjør at den er mer tilpasset trening. Eliud Kipchoge bruker Nike Air Zoom Tempo Next% særlig på de lange turene mellom 30-40 km.

Overdelen er i strikket Flyknit med elastisk pløse integrert. God ventilasjon i forfoten og integrert støtte i mellomfoten og hælen. Yttersåle med slitegummi strategisk plassert for å gi optimalt grep, slitestyrke og lav vekt.

Nike Air Zoom Tempo Next% er en lett treningsmodell for deg som er blitt glad i konkurransemodellene med karbonplate fra Nike. En allsidig modell til varierte turer i både lengde og tempo.

Pris kr 2150,-

«Dette er en sko som hjelper deg å trene tempo, slik at kroppen din blir klar for konkurranser»

Elliott Heath, produktsjef i Nike.

 

Stabilitet  3 av 6
Støtdemping  5 av 6
Løpsfølelse  5 av 6
Vekt  Herre 259 gr / dame 205 gr
Såle hæl/forfot  42 mm/32 mm (dame 40 mm/30 mm)
Dropp  10 mm
image

image

 

I salg på Löplabbet 12. september

 


image

image

Nike Air Zoom Alphafly Next%

UTSOLGT

Nike ZoomX Vaporfly Next%

UTSOLGT

Ved stor pågang på samme vare kan det oppstå lagerfeil og dobbeltbestillinger i nettbutikken. Vi gjør oppmerksom på at ordrebekreftelsen kun er en bekreftelse på at vi har mottatt din bestilling, og at det ikke er garantert at du får varen før du mottar sendingsbekreftelse fra posten. Ordre vil bli behandlet fortløpende.


image