Til toppen

THE NEXT GENERATION OF FAST

Nike Air Zoom Tempo Next%


Nike Air Zoom Tempo Next% er treningsmodellen i Nikes Next%-serie. Med innsikt fra verdens raskeste atleter, inkludert Eliud Kipchoge, har Nike utviklet Tempo Next% med fokus der verdensrekorder og personlig bestetider starter: treningsøktene.

Mange av elementene fra Nike Air Zoom Alphafly Next% er videreført i denne, men er tilpasset slik at Nike Air Zoom Tempo Next% blir en mer holdbar og skånsom treningsmodell.

Nike Air Zoom Tempo Next% har en svært volumiøs mellomsåle - så tykk at modellen ikke er godkjent i konkurranser*. Skummet er en kombinasjon av det lette og responsive Zoom X i forfot og mellomfot. I hælen finner du Nike React skum for god støtdemping og bedre holdbarhet. Det er lagt inn en plate av nylon i forfoten og mellomfoten for å avstive modellen.  De to Zoom Air-putene i forfoten gir ekstra demping og respons, og avrundingen i forfoten er ikke like aggresiv som konkurransemodellen og gjør at den er mer tilpasset trening. Eliud Kipchoge bruker Nike Air Zoom Tempo Next% særlig på de lange turene mellom 30-40 km.

Overdelen er i strikket Flyknit med elastisk pløse integrert. God ventilasjon i forfoten og integrert støtte i mellomfoten og hælen. Yttersåle med slitegummi strategisk plassert for å gi optimalt grep, slitestyrke og lav vekt.

Nike Air Zoom Tempo Next% er en lett treningsmodell for deg som er blitt glad i konkurransemodellene med karbonplate fra Nike. En allsidig modell til varierte turer i både lengde og tempo.

*Gjelder kun eliteutøvere.

Pris kr 2150,-

«Dette er en sko som hjelper deg å trene tempo, slik at kroppen din blir klar for konkurranser»

Elliott Heath, produktsjef i Nike.

 

Stabilitet  3 av 6
Støtdemping  5 av 6
Løpsfølelse  5 av 6
Vekt  Herre 259 gr / dame 205 gr
Såle hæl/forfot  42 mm/32 mm (dame 40 mm/30 mm)
Dropp  10 mm


 

I salg på Löplabbet 12. september