Til toppen

Nike Air Zoom Structure 22 shield, herre.

Nike Zoom Structure 22 bygger videre på versjon 21. Mellom- og yttersålen er lik som forgjengeren, mens overdelen oppgraderes. Denne utgaven har også en vannavstøtende "shield"-overdel som som holder deg tørr på føttene gjennom høsten.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Dropp: 10
Hæl/forfot: 28/18 mm

Nike Structure 22 Shield har en vannavvisende overdel som holder deg tørr og varm på beina også i de våte og kalde høstmånedene. Mellomsålen er som forgjengeren. En kombinasjon av støtdempende Phylon og støttende Cushlon gir god kombinasjon av støtdemping og støtte. I forfoten er det en Zoom Air-pute som gir bedre demping og respons. Hælens utside er frakoblet resten av mellomsålen for å bremse pronasjonshastigheten.  

Nike Zoom Structure 22 er fortsatt en svært stabil treningsmodell velegnet for deg som overpronerer. Først og fremst for rolige turer.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.