Til toppen

Nike Air Zoom Streak LT 4, unisex.

Vår tynneste og letteste sko fra Nike. Førpris: 900,-

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 141 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 22/18 mm

Nike Zoom Streak LT er våre tynneste og letteste sko fra Nike. Fortsatt samme lave vekt og responsive mellomsåle som på forgjengeren. Den smidige mellomsålen og lave vekten gir suveren kontakt med underlaget. Cushlon LT mellomsåle med en Zoom Air enhet innkapslet i hælen. Ikke mye demping og støtte her, men fartsfølelse og respons i massevis. Yttersåle med klebrig gummi og strategiske slitesoner. 

En lett, rask og responsiv konkurransesko for mer erfarne løpere. Passer på distanser opptil 10 km og de raskeste øktene. Et godt alternativ til piggsko på baneøkter, om man vil spare leggene litt. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.