Til toppen

Nike Zoom Pegasus 37 , herre.

Trygg og tradisjonell mengdetreningssko med en ny og moderne mellomsåle.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 265 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 24/14 mm

Nike Zoom Pegasus 37 er en klassiker med stor K. Versjon nummer 37 er den første med mellomsåle av React, som er et mykt og holdbart materiale som tåler mange kilometer. I forfoten er det en pute av Zoom Air. Denne puten er vesentlig større og smidigere enn på tidligere versjoner av Pegasus, og skal sørge for en løpsfølelse med god respons og kontakt med underlaget. Trykket i gassputen er også tilpasset herre og dame med 10 psi trykk i dame og 15psi i herre. Passformen er typisk for Pegasus, med en smal hælkappe og sømløs forfot. Materialet i overdelen er tynt og luftig og bidrar til å holde vekten nede.  

 

Pegasus 37 er en smidig og lett treningsko som passer mange typer løpere. Godt nok dempet til lange turer på asfalt mølle og grus, lett nok til økter i raskere tempo også. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

Nike Air Zoom Pegasus 37, dame.

Trygg og tradisjonell mengdetreningssko med en ny og moderne mellomsåle.