Nike Air Zoom Elite 9 V17, dame

Nike Air Zoom Elite 9 V17, dame
Beskrivelse

TILBUD: Nå får du 30 % rabatt på varen! Du legger inn en bestilling på vanlig måte, så trekker vi fra rabatten når vi ekspederer ordren. Merk at hele det ordinære beløpet dermed blir reservert fra kortet ditt, men du belastes kun med 770 kr. Tilbudet gjelder kun i nettbutikken og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vårmodell 2017. Nike Air Zoom Elite 9 er en solid oppgradering. Betydelig lavere vekt, men samme gode beskyttelse, gjør at den passer mange løpere. 

Zoom Elite er en gammel slager. 8 mm dropp gjør det mulig å lande på forfot, samtidig som dempingen er god nok til at du tåler å lande på hælen uten å utsette kroppen for unødvendige belastninger.

Klassisk mellomsåle i EVA og gode gamle Zoom Air i forfoten gir en trygg og responsiv støtdemping. Versjon 9 har lavere vekt og ny overdel. Overdelen er oppdatert med «engineered mesh» for bedre komfort. Den er sømløs og behagelig med bånd i mellomfoten som er mer integrert i overdelen. Fleksibel yttersåle. 

Zoom Elite passer til både raskeog rolige turer. Versjon 9 er en allrounder for trening i variert fart som passer flere typer løpere.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 180 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 20/12 mm

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.